ALUMINIUM SCHRIJNWERK

Wat u ook kiest, elk materiaal heeft zo zijn voordelen: aluminium heeft als voornaamste eigenschap dat het licht maar ook sterk is, voor grote raamelementen dus zeer geschikt. Om een aluminium raam goed te isoleren, moeten profielen wel eerst thermisch worden gescheiden. Door moderne technieken zijn de isolatiewaarden hiervan thans enorm verbeterd.

Aluminium ramen en deuren met Reynaers-profielen, uw kwaliteitsgarantie
U verdient alleen het beste, en dat krijgt u met Reynaers-profielen. Reynaers is dé toonaangevende ontwikkelaar van innovatieve, duurzame profielen in Europa.

Als Reynaers installer staan we garant voor een premium kwaliteit in de afwerking van uw ramen of deuren.

KLEUREN

 

Zoals het spreekwoord zegt valt er over kleuren niet te discussiëren. Iedereen heeft zijn eigen smaak en voorkeur. Om aan iedereen zijn behoeften te kunnen voldoen bieden wij dan ook een groot gamma van kleuren aan. Er moet wel een onderscheid gemaakt worden tussen:

RAL (MAT EN BLINKEND)

Indien u kiest voor een RAL kleur (mat of blinkend) zullen de aluminium profielen gepoederlakt worden. Dit proces bestaat uit het beitsen, reinigen, lakken en bakken van de profielen. 

STRUCTUUR (METALLIC)

Structuurlak wordt op dezelfde manier aangebracht als poederlak. Het grootste verschil is dat deze een korrelige structuur heeft. Deze korrel bevat tevens teflon wat waterafstotend is.

LAKANODISATIE

Deze methode combineert de kwaliteiten van een uitmuntende lak en het uitzicht van geanodiseerde profielen.

Onderhoud van je aluminium ramen en deuren.

*Verkrijgbaar in onze toonzaal.*