Welkom herfst! Bij De Raammeester kan je van 21 september tot en met 20 oktober 2021 onze herfstacties ontdekken. Maak snel een afspraak in onze toonzaal!

Raammeester info! :o)

Ben je opzoek naar nieuwe ramen? De kwaliteit is uiteraard super belangrijk. Maar heb je ook al eens aan de afwerking van je ramen gedacht?

Wil je graag afkasting, in pvc of mdf? Of zie je liever een strak pleister?

En hoe gaan ze dat nu buiten afwerken tegen de muur?

Hier zorgen wij voor de hoogst mogelijke afwerkingsgraad! Dit is voor ons één van de sterke punten waar we graag in uitblinken! Ons team is voorzien van mensen die jarenlang interieurbouw van de hoogste graad hebben gedaan! Zij zorgen telkens opnieuw voor een prachtig resultaat. 

Plaatsing

Ook in de winter doen we rustig verder. Kleine update van de plaatsingen die we dit jaar uitvoerden. Zijn je dorpels aan vervanging toe? Wij vervangen ze gelijk met de ramen! Samen bij één van onze top leveranciers Otten granietworks in Zepperen zorgen we voor de mooiste Belgische blauwe steen. 

Plaatsing

Plaatsen van pvc Schüco ramen, met traditionele rolluiken en glasverdeling tussen het glas.

Wij verwijderen vakkundig al uw oude ramen, afkasting, rolluiken,.. en nemen alles mee! 

#SCHUCO

#HAROL

#SAINT-GOBAIN

Plaatsing

Gisteren en vandaag hebben we in Genk weer een knappe renovatie verricht! Weg met die oude blauwe stenen, in met de nieuwe! Eens de nieuwe stenen lagen werden er nieuwe ramen geplaatst van Reynaers Aluminium. Buiten alles mooi opgevoegd, terwijl er binnen druk gestofzuigd werd en de ramen al eens gepoetst werden! 💪🚚🔨

Masterline 8- Functioneel – kleur 9T05 

De kers op de taart is het leuke berichtje dat we van onze klant via instagram doorgestuurd krijgen! 😍