PVC SCHRIJNWERK

Bent u op zoek naar een traditionele look en onderhoudsvriendelijk product? Dan is PVC de juiste keuze. Kunststof heeft tevens als groot voordeel dat het als materiaal zelf al zeer goed isoleert. Ook hier wordt de kwaliteit en de vorm door de consument zeer hoog gewaardeerd.

SCHÜCO ALS VASTE WAARDE

Schüco is één van de toonaangevende aanbieders van hoogwaardige raam-, deur-, en gevelsystemen van kunststof. De producten van Schüco worden wereldwijd miljoenen keren ingezet en vervullen de hoogste eisen op het gebied van design, comfort, veiligheid en energiezuinigheid.


Als Schüco partner staan we garant voor een premium kwaliteit in de afwerking van uw ramen of deuren.

 

Onze nieuwe standaard,

de ‘living’ reeks.

KLEUREN

 

Zoals het spreekwoord zegt valt er over kleuren niet te discussiëren. Iedereen heeft zijn eigen smaak en voorkeur. Om aan iedereen zijn behoeften te kunnen voldoen bieden wij dan ook een groot gamma van kleuren aan. Er moet wel een onderscheid gemaakt worden tussen:

GEKLEURD IN DE MASSA

Dit betekent dat er kleurpigmenten zijn toegevoegd aan de PVC-massa. Zo wordt een profiel in zijn meest zuivere vorm ontwikkeld. Dit in de massa gekleurde assortiment bevat naast de klassieker wit (ongeveer RAL 9016) ook een afwerking in crème wit (ongeveer RAL 9001). Deze tinten geven je raam een zachte uitstraling.

RENOLIT FOLIE

Bij deze wordt kleur verkregen door de verlijming van een folie (onder temperatuur en druk). Deze meerlagige folie, waarvan de bovenste laag bestaat uit transparant acryl, is kleurecht en lichtbestendig. Hier zijn er twee verschillende uitvoeringen, generfd (cfr. hout) en granulé (cfr. structuurlak) met elk tal van verschillende kleuren. Zie kleurenwaaier.

Hoe poetsen we nu die ramen het best?!?

Tante Kaat weet raad. 

Het glas

De profielen

Novatio voor de profielen in nieuwstaat te houden.

BIJ ONS IN DE TOONZAAL VERKRIJGBAAR!